top of page

Binnenwerken

Color-nuance verzorgt al je binnenwerken met kwalitatieve materialen en een correcte werkwijze,  voor een mooi en duurzaam eindresultaat . Er zijn diverse mogelijkheden; gaande van de gewone schilderwerken tot kalkverftechniek, behangen, lakken van ramen en deuren enz.

Buitenwerken

Color-nuance verzorgt al je buitenwerken met kwalitatieve materialen en een correcte werkwijze, voor een mooi en duurzaam eindresultaat . Er zijn diverse mogelijkheden gaande van gevels schilderen tot ramen en deuren lakken of sappen. Ook kaleien behoort tot ons aanbod.

Decoratief

Color-nuance kan ook je oude meubels weer nieuw leven inblazen door deze op de correcte manier te behandelen naargelang de keuze van afwerking. Ook denken we graag mee over een ruimte en zijn inrichting indien gewenst.

Kaleien

Kaleien is zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatie. Er is een ruim aanbod aan kleuren en het kan zowel binnen als buiten worden toegepast. Het product zelf bevordert de waterwerendheid van je muur, en geeft het tevens een aparte uitstraling.

bottom of page